Toneelvereniging In de Kèkert - De vereniging
De Godmother

De Godmother is een romantische maffiaklucht. Het verhaal speelt zich af in deze tijd in de ontvangstkamer van het landhuis van de familie Carleani.

De leider van de maffiafamilie Carleani is geliquideerd door de rivaliserende familie Rupo, omdat hij zich niet aan de afspraken hield en nu is Donna Vita, de weduwe, de baas van de familie Carleani: de Godmother. Over haar opvolging durft ze niet te denken, want haar zoon Sonny is niet de snuggerste…

Maar dan komt er een voorstel om een verstandshuwelijk te laten plaatsvinden tussen Sonny Carleani en Isabella Rupo. Zij is de zus van Don Pietro, degene die verdacht wordt van de liquidatie.

Uitgehuwelijkt worden is  helemaal niet naar de zin van Sonny, want hij had andere plannen. Angelo Miracolli is de capo van de familie en ook niet echt overtuigd van de intenties van de maffiafamilie Rupo.

Als dan ook nog een man van de sociale dienst op bezoek komt en er verwarring ontstaat over nieuw personeel, leidt dit tot tal van verwikkelingen en loopt er veel in het honderd …….

Zeker de moeite waard om te komen bekijken!

We wensen u dan ook veel kijkplezier!