Toneelvereniging In de Kèkert - De vereniging
Druk jaar!

Het seizoen 2022 – 2023 wordt een druk jaar voor ons. En daar hebben we zin in. We hebben drie stukken op de rol staan.
Op 4, 5, 6, 9, 11 en 12 november 2022 spelen we “Meepesaant”, een toneelstuk van Marc Marie Huijbregts, een zeer herkenbare middag van twee Tilburgse dames.

Op 7, 8, 11, 13 en 14 januari 2023 spelen we voor u “De geweldige dokter Paul” geschreven door Henk Roede, een dolkomische klucht.
En op 31 mei, 2, 3 en 4 juni 2023, mogelijk met twee middagvoorstellingen. “Neergeschoten, gered door de pilotenlijn”, een openluchtstuk geschreven door Kees van Kemenade dat in de bossen wordt opgevoerd en het verhaal vertelt wat hier tijdens de oorlog o.a. op landgoed de Utrecht plaats vond.

Omdat we in willen spelen op de wensen van onze bezoekers gaan we over tot digitaal reserveren. Dat betekent dat u vanaf 15 oktober in kunt loggen op onze site en rechtsboven (bij de drie streepjes) het item “Kaartjes kopen” kunt selecteren. Als u daar de stappen volgt, kunt u online uw stoel kiezen, vastleggen en betalen. We gaan ervan uit dat de meeste mensen dit voor elkaar krijgen. Lukt dit echt niet en ook niet met een familielid, buur of kennis, dan kunt u dit seizoen nog contact opnemen met Jan Pulles (0627031719).

We hopen u weer een leuk toneelseizoen aan te kunnen bieden.