Verlies Marino Carleani

Wij zijn intens verdrietig, maar dankbaar voor zijn goede zorg voor zijn familie.
Wij hopen al onze contacten met onze klanten op eenzelfde wijze voort te zetten.
Tijdens de uitvaartplechtigheid van MARINO CARLEANI hebben we nog velen van u niet persoonlijk gesproken. Daarom nodigen wij u uit om op 2, 3, 6, 8 of 9 februari ons te bezoeken. Vanaf 20.00 uur in café Schuttershof.
 
MARINO we zullen je missen,
 
Vita Carleani-Pianalto,
Sonny Carleani
Bruno Pianalto

Winterstuk in januari 2020

Ook dit jaar speelt In de Kèkert weer een winterstuk, want we zijn alweer druk bezig met repeteren. Er wordt weer veel afgelachen tijdens de oefenavonden.

Noteer alvast de data in je agenda.

Komend jaar spelen we LET OP JE KOFFER een klucht van Maurice van Dinther.

De speeldata zijn:

vrijdag 17 januari

zondag 19 januari

woensdag 22 januari

vrijdag 24 januari

zaterdag 25 januari

 

De korte inhoud:

Annemiek ligt in een scheiding. Om haar op te beuren, nemen haar zussen Elsbeth en Petra haar mee op vakantie naar Mexico. Vanaf hun aankomst ontstaan er allerlei misverstanden. Door spraakverwarring, angst voor ongedierte, een verliefde hoteleigenaar, en een bemoeizieke buurvrouw zorgt het gedrag van de zusjes voor veel onrust en soms pijnlijke situaties. Als ze er dan achter komen dat ze in een van de koffers een verstekeling mee hebben genomen, dan is het feest helemaal compleet. Pjotr denkt dat hij in Amerika is aangekomen. Dit is het begin van allerlei komische verwikkelingen en acties. Een ontknoping lijkt niet mogelijk, zeker als blijkt dat er nog een flinke twist aan het verhaal gegeven wordt.

 

De Godmother

De Godmother is een romantische maffiaklucht. Het verhaal speelt zich af in deze tijd in de ontvangstkamer van het landhuis van de familie Carleani.

De leider van de maffiafamilie Carleani is geliquideerd door de rivaliserende familie Rupo, omdat hij zich niet aan de afspraken hield en nu is Donna Vita, de weduwe, de baas van de familie Carleani: de Godmother. Over haar opvolging durft ze niet te denken, want haar zoon Sonny is niet de snuggerste…

Maar dan komt er een voorstel om een verstandshuwelijk te laten plaatsvinden tussen Sonny Carleani en Isabella Rupo. Zij is de zus van Don Pietro, degene die verdacht wordt van de liquidatie.

Uitgehuwelijkt worden is  helemaal niet naar de zin van Sonny, want hij had andere plannen. Angelo Miracolli is de capo van de familie en ook niet echt overtuigd van de intenties van de maffiafamilie Rupo.

Als dan ook nog een man van de sociale dienst op bezoek komt en er verwarring ontstaat over nieuw personeel, leidt dit tot tal van verwikkelingen en loopt er veel in het honderd …….

Zeker de moeite waard om te komen bekijken!

We wensen u dan ook veel kijkplezier!